DJI Matrice 600 Pro

Nieuw: DJI Matrice 600 Pro

Fabienne Keijzer 1652 0
DJI voegt een nieuwe drone toe aan hun professionele lijn. De DJI Matrice 600 Pro is een drone van groot formaat, speciaal voor de gevorderde dronepiloot.

DJI Matrice 600 Pro

Met de nieuwe Matrice 600 Pro richt DJI zich vooral op industriële gebruikers en cineasten die veel vragen van een drone. De Pro-versie van de drone heeft een verbeterde vliegduur, een krachtigere batterij en hij is in staat om zwaardere camera’s te dragen. De DJI Matrice 600 Pro is voorzien van een A3 Pro flight controller en de LightBridge 2 videoverbinding.
DJI Matrice 600 Pro

Precies en gecontroleerd

De DJI Matrice 600 Pro is uitgerust met een ultra precieze D-RTK GNSS statellietnavigatie waardoor hij vrijwel op de centimeter precies zijn plaats kan bepalen. Ook is de Pro-drone minder gevoelig voor magnetische storingen. Met een vernieuwde acculader kunnen de 6 accu’s nu tegelijkertijd worden opgeladen. Met een volledig opgeladen batterij kan de DJI Matrice 600 Pro tot 40 minuten vliegen. De krachtige drone kan camera’s tot 6 kilo dragen, maar hoe meer gewicht, hoe korter de vliegduur.

LightBridge 2 videoverbinding

Deze videoverbinding heeft een maximaal bereik van wel 5 kilometer. De DJI Matrice 600 Pro biedt een maximale resolutie van 1080p HD voor de videoverbinding. Hierdoor is de drone inzetbaar voor livestreams. De drone is compatibel met de camera’s van de Zenmuse-lijn, maar kan ook met gemak MFT’s of zelfs een Red Epic dragen. Daar zorgt de Ronin-MX gimbal voor.
DJI Matrice 600 ProDJI Matrice 600 Pro

Beschikbaarheid en prijs

De DJI Matrice 600 Pro is nu te bestellen via de DJI website. Er hangt een prijskaartje aan van 5.699 euro. Daarbij ontvang je de A3 Pro flight controller, LightBridge 2, een controller en een set met 6 accu’s.

Lees ook: Nieuwe opvouwbare drone van DJI

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne