Veelbelovende actioncam uit China

Nieuw: de YI 4K+ - 4K met 60fps

Redactie DIGIFO... 875 0
Het Chinese bedrijf YI Technology heeft een nieuwe actioncam aangekondigd. De YI 4K+ is de eerste actioncam die kan filmen in 4K met 60 beelden per seconde en beschikt over veel interessante functies zoals beeldstabilisatie en de mogelijkheid om te fotograferen in RAW.

De YI 4K+ draait op de nieuwste Ambarella H2 SOC-chip die het mogelijk maakt om 4K te filmen met 60 beelden per seconden, zonder dat dit ten koste gaat van de accuduur: de YI 4K+ kan ongeveer 71 minuten non-stop filmen. Verder biedt de actioncam elektronische beeldstabilisatie, alleen beschikbaar als je filmt met 30 fps, en wordt het na de eerste firmware-update mogelijk om de camera met je stem te besturen.Nieuw: de YI 4K+ - 4K met 60fpsLees ook: YI Erida – Filmen met 120 km/u

YI Technology

YI Technology is een nieuw Chinese camerafabrikant die de laatste tijd bijzondere en interessante producten op de markt brengt. Zo heeft het bedrijf eind vorig jaar de YI Erida gelanceerd, een drone die maar liefst 120 km/u kan vliegen.

Prijs en beschikbaarheid

De YI 4K+ moet over acht weken beschikbaar zijn voor een adviesprijs van $ 339,98. De adviesprijs in Euro's is nog niet bekend.

Kijk voor meer informatie op de website van YI Technology

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie