Nieuw fotoboek toont Amsterdam als nooit tevoren

Nieuw boek: Amazing flavours of Amsterdam – Henk Van Cauwenbergh

Redactie DIGIFO... 2726 1
Henk van Cauwenbergh heeft een nieuw fotoboek uitgebracht. Net als in zijn vorige twee boeken heeft hij zich door lokale beroemdheden laten leiden door een grote stad om zo de beste restaurants, cafés en clubs te vinden. In dit boek is het de beurt aan Amsterdam.

Henk van Cauwenbergh heeft zich voor dit boek laten gidsen door grote namen als Nicolette van Dam, Marco Borsato en Sergio Herman. Van Cauwenbergh laat zich meevoeren naar de favoriete plekjes van vijf beroemdheden en weet zo op een smaakvolle manier het elegante Amsterdam vast te leggen.Amazing flavours of Amsterdam – Henk Van CauwenberghAmazing flavours of Amsterdam – Henk Van CauwenberghAmazing flavours of Amsterdam – Henk Van CauwenberghAmazing flavours of Amsterdam – Henk Van CauwenberghLees ook: Verkrotting en verval in Amsterdam

Henk van Cauwenbergh

Henk van Cauwenbergh is een Vlaamse glamourfotograaf die zich al twee keer eerder door een glamoureus metropool liet gidsen. Zo bezocht hij onder andere Parijs met de hoofdredactrice van Vogue en werd hij door Londen gegidst door niemand minder dan Elton John en Heston Blumental. Voor zijn nieuwste boek heeft hij gekozen voor Amsterdam.

Amazing flavours of Amsterdam is vanaf nu verkrijgbaar in de boekhandel en heeft een adviesprijs van € 135,-.

Voor meer informatie over Henk van Cauwenbergh kun je zijn website bezoeken.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van natuurfotografie_143834

wat een geweldige foto.s