Niet alleen de looks, deze als Leica vermomde iPhone kan echt wat!

jesse kraal 3178 0
Met een iPhone is het prima fotograferen, maar je Apple-speeldingetje is lang niet zo hip als de foto's die je op Instagram plaatst. Met een hoesje kun je je camera op een Leica laten lijken, maar je foto's worden er niet beter van. Gizmon bedacht een geniale adapter die een hoesje combineert met een Sony QX-camera.

iPhone-hoesjes in de vorm van een camera zijn bijna net zo oud als de iPhone zelf. Je houdt anderen (en jezelf) voor de gek want door wat het objectief lijkt, wordt natuurlijk niet gefotografeerd. Gizmon, producent van dergelijke hoesjes heeft daar iets op bedacht. Compleet nutteloos maar o zo leuk.

Gizmon
Hoesjes die je iPhone op een klassieke camera laten lijken, zijn bijna net zo oud als de iPhone zelf.

De looks én de power

De Japanse toko, met een logo dat verdacht veel op dat van Leica lijkt, heeft namelijk een adapter op de markt gebracht waarmee je de Sony QX10 en QX100 op je Gizmon CA-hoesje kunt bevestigen. Zo heb je niet alleen de looks van een klassieke Leica, je kunt ook nog eens met een Sony G- of Carl Zeiss-objectief fotograferen. Ons Japans is niet zo goed, dus of en wanneer het hoesje naar Nederland komt is maar de vraag. Je kunt ze binnenkort ongetwijfeld op Ebay vinden, daar staan momenteel al genoeg Gizmon-hoesjes te koop.

Gizmon

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse