Netwerkavond voor fotografietalent

Raymond 568 0
Het lifestylemagazine Blend Magazine organiseert samen met Streetlab vanavond in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam een netwerkavond voor aanstormend fotografisch talent.

Op de New Talent Portfolio Night hebben  fotografietalenten de mogelijkheid portfolio's te laten zien aan professionals en nieuwe contacten te leggen. Zo'n dertig professionals zijn vanavond aanwezig, variërend van modeontwerpers en fotografen tot talentscouts en hoofdredacteuren.

De avond duurt van 19.30 tot 23.00 Entree is gratis, aanmelden kun je door een mailtje met je naam en je vakgebied te sturen. Meer info vind je op de website van Blend Magazine.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond