Nederlandse website Broncolor

jesse kraal 3040 1
Broncolor, de Zwiterse fabrikant van studioverlichting en toebehoren, heeft nu ook een Nederlandstalige website. Transcontinenta, de importeur van Broncolor in Nederland is de drijvende kracht achter de website. Sinds kort doen ze ook de import van Datacolor.
Nederlandse website broncolor

Op de website, te vinden op www.transcontinenta.nl/broncolor, kun je niet alleen informatie vinden over de producten van het merk, je kunt er ook brochures downloaden en de serviceafdeling van Transcontinenta/Broncolor om hulp vragen.

Interessant voor fotografiestudenten zijn de kortingen die je kunt krijgen op Broncolor-producten. Voor meer informatie kun je eveneens op de nieuwe website terecht. Helaas is de productinformatie nog steeds in het Engels, je wordt doorgelinkt naar de Europese website op het moment dat je meer wilt weten over een specifiek product.

Datacolor

Vanaf heden is Transcontinenta ook de importeur van Datacolor, vooral bekend van de Spyder kalibratie-apparatuur. Je krijgt twee jaar garantie en een omruilgarantie, dit houdt in dat je meteen een nieuw exemplaar ontvangt als je Datacolor-product binnen de garantietermijn stuk gaat.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Marco M

In jullie bewoording is alles op het web een website.
Een website hangt aan een domeinnaam en is op te roepen door die naam zonder document- of directorynaam in te tikken.
Het gaat hier dus niet om een website maar om een aantal pagina's.