Nederlander tussen winnaars Skypixel Photo Contest

Nederlander tussen winnaars Skypixel Photo Contest

Jasper van Bladel 530 0
De winnaars van de Skypixel Photo Contest zijn bekend. Er zijn winnaars in drie verschillende categorieën. In de categorie ‘360’ heeft Nederlander Paul Oostveen de tweede prijs behaald met zijn foto Hidden Lakes in 360.

Fotograferen vanuit de lucht geeft je een compleet nieuw standpunt en geeft je als fotograaf talloze nieuwe mogelijkheden. Vaak zijn beelden vanuit een drone bijzonder spectaculair. Het is dan ook logisch dat er verschillende fotowedstrijden worden georganiseerd op dit gebied. Skypixel en dronemaker DJI bundelden hun krachten en organiseerden de Skypixel Photo Contest. Dit jaar waren er meer dan 27.000 inzendingen vanuit 131 verschillende landen. Een populaire wedstrijd dus!

Nederlander

Fotografen konden inzenden in drie verschillende categorieën: 'Beauty', '360' en 'Drones in use'. Deze categorien waren er zowel voor professionals als voor amateurs. In die categorie ‘360’ door professionals heeft de Nederlander Paul Oostveen de tweede plek behaald met zijn foto Hidden Lakes in 360. Hij maakte de foto in IJsland. De foto is samengesteld uit 31 foto's, gemaakt op een hoogte van 118 meter dichtbij het meer Mývatn in noord IJsland. Het volledige panorama is onder meer hier interactief te bekijken.

De andere winnaars zullen we vandaag in een apart artikel laten zien.

Foto: Paul Oostveen / Luchtbeeld.nl / Skypixel

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper