Nauticam kondigt onderwaterhuis Canon 60D aan

Redactie 1816 0
Vanaf eind deze maand kan je Canon 60D mee het water in. Nauticam introduceert de NA-60D, een onderwaterhuis geschikt voor de gelijknamige spiegelreflex. Wel kost het huis meer dan twee keer zoveel dan de camera zelf.

Met de Nauticam NA-60D kan je je Canon 60D voortaan tot honderd meter diep het water mee in nemen. Aan deze optie hangt echter wel een prijskaartje; met een adviesprijs van 3000 dollar meer dan twee keer zoveel als de camera zelf. Het onderwaterhuis is daarnaast met zijn 2,5 kilo ook niet bepaald een lichtgewicht, maar onder water merk je daar natuurlijk minder van.


Onderwater

De Nauticam-familie wordt met de NA-60D wederom uitgebreid. Eerder maakte het bedrijf ook onderwaterhuizen voor diverse andere Canon, Nikon en Sony-camera's en zelf de voor de middenformaat Phase One 645DF.

Met deze nieuwste aanwinst borduren ze dan ook voort op het succes van zijn voorgangers. Zo is de behuizing voorzien van diverse aansluitmogelijkheden voor flitsers en afstandĀ­bedieningen en moeten rubberen handgrepen zorgen voor een goede grip en ergonomie.

Nauticam verwacht het aluminium gevaarte vanaf 31 maart te kunnen leveren.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie