Slimme camera met nog slimmere app

MySight360 – Slimme VR-actioncam op Kickstarter

Redactie DIGIFO... 687 0
Actioncams zijn hele handige camera's als je niet de hele tijd een camera kan vasthouden of geen moment wil missen. De camera's komen echter wel met een aantal onhandigheden. Zo zijn de beelden vaak schokkerig en moet je vaak uren zoeken om de meest spectaculaire beelden te vinden. MySight360 wil hier een eind aan maken.

De MySight360 is een kleine en hele lichte camera met een beeldhoek van maar liefst 240 graden. Hierdoor kan je de camera niet alleen gebruiken als actioncam, maar kan je er ook VR-beelden mee maken. Mocht je een hobbelig pad begaan, dan beschikt de MySigth360 over beeldstabilisatie en automatische horizoncorrectie, zodat je altijd rustige beelden krijgt.

 

Slimme app

Om te zorgen dat je thuis niet uren aan, relatief, saai beeld hoeft te bekijken voordat je de meest spectaculaire momenten van je reis hebt gevonden, komt MySight360 met een app met een slimme 'One-Touch Highlight Video' functie. De app kan door een slim algoritme snel de meest interessante momenten van de trip uitkiezen en binnen no-time een korte video samenstellen die je direct kan delen via social media.

MySight360 op Kickstarter

De MySight360 staat nog maar net op Kickstarter en voor de snelle beslisser is het mogelijk om een exemplaar te bestellen vanaf $ 169,-. Als je nu besteld kan je de camera rond april thuis verwachten.

Kijk voor meer informatie en om het project te ondersteunen kun je kijken op deze pagina.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie