Film jezelf in actie

MyDrone – spectaculaire nieuwe volg-drone op Kickstarter

Redactie DIGIFO... 644 0
Er is een nieuw veelbelovend project opgedoken op Kickstarter. De MyDrone is een drone die het makkelijk dan ooit maakt om jezelf (en anderen) te filmen in spectaculaire actie.

De drone komt met een volgmodule die je zeer eenvoudig als een horloge om je pols kan doen, of in een zak kan stoppen. De drone kan deze module makkelijk volgen en zo de meest spectaculaire beelden maken.

De drone kan veel meer dan simpelweg volgen en beschikt over maar liefst zeven modi waaronder het vliegen van een vooraf ingestelde route of het blijven zweven op een bepaalde plaats, terwijl de camera continu op jouw gericht is. Ook kan de drone met je meevliegen of juist in de andere richting vliegen. Hierdoor kan je heel gemakkelijk hele spectaculaire beelden van jezelf maken, zonder dat je er uitvoerig mee bezig hoeft te zijn.MyDrone – spectaculaire nieuwe volg-drone op KickstarterMyDrone – spectaculaire nieuwe volg-drone op Kickstarter

Lees ook: Hover Camera Passport uitgebracht

Je eigen camera in de MyDrone

Deze drone beschikt over een 4K camera, maar het is het ook mogelijk om een GoPro of andere actioncam te bevestigen. Hierdoor kan je altijd opnames maken met jouw nieuwste camera en verouderd wordt het risico op verouderde beelden tot een minimum beperkt.

De drone is al te bestellen via de Kickstartercampagne voor een prijs vanaf $ 699,-. Naar verwachting wordt de drone in mei dit jaar geleverd.

Kijk voor meer informatie op de kickstarterpagina van MyDrone.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie