My Røde Reel: filmcompetitie met prijzenpakket t.w.v. 70.000 dollar

Julian 1525 0
Røde Microphone presenteert de My Røde Reel. Een internationale korte film-competitie, waar filmmakers van elk niveau aan mee kunnen doen. Tot en met 23 juni kun je een korte film insturen. Voorwaarde: je moet minimaal één Røde-microfoon gebruiken.

Deelnemers kunnen t/m 23 Juni 2014 een korte film insturen van maximaal vijf minuten. Deze film moet ondersteund worden door een 'behind the scènes', waarin te zien is dat er gebruik wordt gemaakt van minimaal één Røde-microfoon.

My Rode Reel

Aanmelden

Røde stelt op de speciale website voor iedereen die zich registreert een entry pack beschikbaar, dat je stap voor stap helpt in het filmproces. Kans maken op de mooie prijzen? Meld je dan aan.

Leuk detail: bij het ontvangen van de e-mail na aanmelding met alle benodigdheden krijg je ook vijf tracks die je kunt gebruiken voor je inzending en honderd geluidseffecten.

Handige tips

Kun je nog wel wat tips of inspiratie gebruiken voordat je aan je productie begint? Neem dan een kijkje op deze pagina. Hier geeft Røde in diverse filmpjes uitgebreide uitleg over alle aspecten die komen kijken bij het maken van een korte film.

Enorm prijzenpakket

Er zijn prijzen te winnen in verschillende categorieën, waaronder beste film, beste 'behind the scènes', beste sound design, beste soundtrack en er is een publieksprijs.

De totale waarde van de prijspakketten bedraagt meer dan 70.000 dollar. Uiteraard zijn er diverse Røde-microfoons te winnen, maar ook BlackMagic- en GoPro-camera's, Carl Zeiss-objectieven, Adobe-software en nog veel meer. Een overzicht van alle prijzen vind je hier.

Rode Prijzen