Muziek uit je objectief

jesse kraal 1677 1
De Nikon 55-200mm, daar zit muziek in! Tenminste, als je de imitatie met ingebouwde speaker koopt. Voor 40 dollar kun je op Ebay nu een muzikaal vriendje voor je 'lensmug' scoren.

De 'lensmug' is bij de meeste mensen waarschijnlijk wel bekend. Het lijkt een normaal objectief, maar onder de lensdop gaat een koffiemok verscholen. Creatieve geesten hebben bedacht dat je nog meer in de behuizing van een objectief kunt verstoppen, een muziekspeler bijvoorbeeld.

De imitatie-Nikkor herbergt een speaker en een muziekspeler. Je kunt de 'speakerlens' aansluiten op je telefoon of mp3-speler, maar er kan ook een micro sd-kaart met mp3's in. Met de knopjes op de plek van de VR- en AF-knoppen, bedien je het apparaat. Je kunt voor zo'n 40 dollar een speakerlens kopen op Ebay.

Speakerlens

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Jo Lukasik

Scoren.......
Het mag ook gewoon 'kopen' zijn hoor.