MustSee: Welcome to planet Earth

jesse kraal 2181 2
Anders dan de titel doet verwachten is Welcome to Planet Earth geen sience fiction. Michael Livingston maakte met zijn Canon 7D een indringend portret van Jody Pendarvis, die in zijn tuin een houten ufo maakte.

Na het zien van buitenaards leven besloot Jody Pendarvis, woonachtig in het kleine plaatsje Bowman, South Carolina, een houten ufo te bouwen. In zijn zogeheten 'ufo welcome center' kunnen de aliens op een warm onthaal rekenen als ze besluiten terug te keren naar de aarde. In afwachting van de groene mannetjes mogen mensen ook een kijkje nemen.

Dat deed ook Michael Livingston. Gelukkig nam hij zijn Canon 7D mee zodat ook wij kunnen meekijken in de wondere wereld van Pendarvis. Hij gebruikte een Canon 85mm f/1.2L, een 24-70mm f/2.8L en een 10-22mm f/3.5-4.5 voor zijn korte documentaire. Het geluid nam hij op met een Zoom H2n.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Alien

I believe him.
Seriously, he knows shit..

afbeelding van Stephan

Dit vond ik nog wel het grappigste.....

Alien man: "This ship can be taken apart and be rebuild in Washington DC in two days"
Reporter: "How long did it take you to build?"
Alien man: "one year"