MustSee: Vos steelt GoPro in De Nieuwe Wildernis

Julian 2863 0
In de Oostvaardersplassen wordt gewerkt aan De Nieuwe Wildernis, een Nederlandse film over het natuurgebied. Regelmatig schrijven we over het project en als je het artikel in DIGIFOTO Pro 1.2013 hebt gelezen dan weet je dat ook de GoPro ingezet wordt. In dit filmpje gaat een vos aan de haal met de actiecamera.

Verstop een GoPro 3 Black Edition in een kadaver en het is een kwestie van afwachten totdat je een hongerig dier in beeld krijgt. In dit geval is het een vos, die niet alleen zin heeft in een hapje eten, maar ook behoorlijk geïnteresseerd  is in de kleine actiecamera. We zijn benieuwd wat we hier van terug gaan zien in de film. De nieuwsgierige vos kun je alvast bekijken op YouTube:

De Nieuwe Wildernis in DIGIFOTO Pro

In ons magazine lees je iedere editie over het filmproject De Nieuwe Wildernis. Zo schrijven we in DIGIFOTO Pro 1.2013 bijvoorbeeld uitgebreid over de objectieven die gebruikt worden door veldregisseur Ruben Smit. Geen speciaal glaswerk voor filmcamera's, maar objectieven die je ook gewoon op je dslr schroeft.