MustSee: Video-interview met Anton Corbijn

MustSee: Video-interview met Anton Corbijn

Julian 3522 0
In Den Haag zijn in het Gemeentemuseum en het naastgelegen Fotomuseum tot en met 21 juni twee grote exposities te zien met het werk van Anton Corbijn. ARTtube maakte ter plekke een uitgebreid video-interview van bijna een half uur met de fotograaf.

Heb je de exposities van Anton Corbijn bezocht, wil je dit nog gaan doen, of ben je niet in de gelegenheid? Dit video-interview is in alle gevallen absoluut het kijken waard. Tegenover de camera's van ARTtube vertelt Corbijn uitgebreid over zijn werk, zijn ontmoetingen met grote beroemdheden en de verschillende fases die hij doormaakte in zijn carriƩre als fotograaf en filmmaker.

Anton Corbijn - 1-2-3-4 en Hollands Deep

Ter ere van de zestigste verjaardag van Anton Corbijn zijn in het Gemeentemuseum en het Fotomuseum Den Haag twee grote overzichtstentoonstellingen te zien. Hollands Deep in het Gemeentemuseum is een terugblik op de verschillende fases uit de carriƩre van Corbijn. 1-2-3-4 in het Fotomuseum gaat specifiek over zijn werk met muzikanten.

Onze recensie van de exposities Lees je hier. Het werk van Corbijn is tot en met 21 juni 2015 te zien in Den Haag. Een combi-ticket voor de twee tentoonstellingen kost 17 euro.