Mustsee: twaalf jaar Lotte in time-lapse van 2:45 minuut

Jasper van Bladel 6471 2
Je kind filmen of op de foto zetten, dat doet iedereen weleens. Frans Hofmeester ging heel ver en filmde zijn dochter Lotte iedere week vanaf haar geboorte. Nu is ze twaalf jaar oud en heeft haar vader een time-lapse van alle opnames gemaakt.

We zien Lotte veranderen van baby naar peuter en van kleuter naar puber. De time-lapse bestaat uit ontzettend veel stukken video, allemaal opgenomen met op de achtergrond een wit kleedje. Iedere week vroeg Frans zijn dochter om even wat te komen vertellen, vandaar dat we haar ook pratend zien in het filmpje. Lotte is nu wereldberoemd, want het filmpje van haar vader is al meer dan twee miljoen keer bekeken.

Zoon Vince

Frans gaat overigens gewoon door met het wekelijkse filmen van zijn dochter. Ook zijn zoon Vince van negen moet overigens geloven aan de drang van zijn vader Frans om de levens van zijn kinderen van week tot week vast te leggen. 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van Anonymous

haha, ik dacht bij 4jr al "daar komt een beugel aan"... :)
Maar echt een heel leuk filmpje en aan dat koppie te zien wordt de video alleen maar beter:)

afbeelding van Anonymous

Cool gedaan! ik had hetzelfde voornemen alleen is het er door omstandigheden niet van gekomen.
Knap dat je zo vastbesloten bent om een dergelijk project te doen laten slagen (en dat je dochter (nu nog) niet protesteert om mee te werken) ben benieuwd als die straks volwassen is, of ze er zelf mee doorgaat!