MustSee: Time-lapse-beelden uit 'De Nieuwe Wildernis'

MustSee: Time-lapse-beelden uit 'De Nieuwe Wildernis'

Julian 3575 0
De Nieuwe Wildernis, de natuurfilm over de Oostvaardersplassen, was een groot succes. Paul Klaver maakte voor de film een aantal time-lapse-opnames. In deze video deelt hij een compilatie en krijg je ruim zeven minuten aan beeldmateriaal te zien dat hij tijdens de productie van de film maakte.

De Nieuwe Wildernis brak in Nederland het ene na het andere record. Maar liefst 688.158 mensen zagen de film in de bioscoop. De natuurfilm bevat dan ook prachtige beelden van de Oostvaardersplassen.

Paul Klaver werkte mee aan De Nieuwe Wildernis. Hij is verantwoordelijk voor de time-lapse-opnamen in de film. Op Vimeo is nu een compilatie te zien met beelden die hij maakte tijdens de productie.

Naast bekende scènes uit de film bevat de compilatie van 7,5 minuten ook veel nieuw materiaal. De time-lapse-beelden zijn geschoten met een Canon EOS 5D Mark II.

Wildlife Photographer of the Year Award

Onlangs viel Paul Klaver in de prijzen bij de Wildlife Photographer of the Year Award. Hij won hier de categorie time-lapse met een andere video, eveneens gemaakt in de Oostvaardersplassen.