MustSee: Tientallen GoPro's op een Volkswagen GTI

MustSee: Tientallen GoPro's op een Volkswagen GTI

Jooshua Franssen 2413 2
Volkswagen heeft voor de presentatie van de nieuwe 2015 GTI de auto met een tig-tal GoPro's uitgerust en Tanner Foust achter het stuur gezet. Het resultaat? Een interactief filmpje waarin je kunt kiezen uit diverse camerahoeken.

Met behulp van tientallen GoPro Hero 3+-camera's, gemonteerd op de nieuwe bolide, geeft Volkswagen je de mogelijkheid om de auto en de rijkunsten van Tanner Foust (professionele coureur en presentator van Top Gear USA) vanuit diverse perspectieven te beleven.

In de video kan je aan de linkerzijde op een aantal momenten kiezen voor een kijkhoek naar keuze. Let wel: dit werkt  niet op mobiele apparaten, dus kruip even achter je computer.

Wil je na het zien van dit filmpje ook een GoPro Hero3+? Volkswagen geeft ze gratis weg, bij aanschaf van de nieuwe GTI...

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua

afbeelding van Sjekster

Ik zie 8 miljoen gopro's op de auto, maar nauwelijks beelden daarvan in dit filmpje. Daarbij zijn de beelden die niet van de gopro komen naar mijn mening stukken interessanter. Leuk idee, maar ik zie er weinig van terug in de uitwerking...

afbeelding van Anoniem

Volkswagen geeft ze gratis weg, bij aanschaf van de nieuwe GTI...

Tja, je gaat anders ook echt niet vrijwillig in een VW rijden.. Rampebakken