MustSee: The Village

jesse kraal 1994 1
Terwijl donkere wolken zich samenpakken boven het Hollandse landschap en de regenjassen meer noodzaak dan luxe zijn, proberen we je op te vrolijken met zonnige beelden en een dito achtergrondmuziekje uit Portugal.

De video werd in elkaar gezet door Bold Creative Studio uit Lissabon. Hoewel ze niet vermelden hoe ze de video hebben gemaakt, lijkt 'The Village' een combinatie van versneld afgespeelde beelden van een spiegelreflexcamera met hd-filmfunctie en een tilt-objectief.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van scarluuk

Aan de Line skipping en Moiré is in ieder geval te zien dat het video opnames zijn en geen timelapse.
Ook is het Tilt effect volgens mij er digitaal in gezet, dit te zien aan de focus die ook de daken mee pakt terwijl het onderste deel van zo'n dak nog in focus is, maar dat kan ik ook fout hebben aangezien ik nog nooit met een tilt objectief heb kunnen werken.
Niettemin een erg leuk filmpje.