MustSee: Stunt Poetry

MustSee: Stunt Poetry

jesse kraal 1820 0
Dante Ha is een professionele stuntman die onder andere meewerkte aan 'Batman, Dark Knight Rises' en X-men. Rishi Kaneria legde een aantal van zijn acrobatische bewegingen vast met een Canon 60D en voegde slow-motions toe met Twixtor.

Dat je met Twixtor overtuigende slow-motions kunt maken hebben we je al eerder laten zien. Het softwarepakket kan op indrukwekkende wijze normale framerates van video opschalen naar beelden die eruit zien alsof ze met een speciale high-speedcamera zijn gemaakt. De software berekent zelf nieuwe frames zodat de bewegingen niet schokkerig over komen.

De door Kaneria gekozen omgeving vormt een sober maar fraai decor voor de stunts van Dante Ha. Voor de video gebruikte hij slechts een relatief simpele Canon 60D. De nabewerking deed hij in Adobe Premiere, de slow-motions werden in After Effects met Twixtor gemaakt.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse