MustSee: Sigma Aizu, hoofdstuk III

MustSee: Sigma Aizu, hoofdstuk III

Julian 1681 0
Sigma geeft voor de derde keer een kijkje achter de schermen bij de fabriek in Aizu. Dit keer volgen we de 22-jarige Kyohei Kashiwagi, werkzaam bij de afdeling Customer Service. Met prachtige filmbeelden zien we hoe hij vakkundig objectieven inspecteert en repareert.

Alle Sigma-objectieven worden geproduceerd in de fabriek in Aizu, Japan. Deze korte film vertelt het persoonlijke verhaal van Kyohei Kashiwagi (22), hij is een van de medewerkers die problemen met objectieven oplost.

De film is niet alleen prachtig gemaakt, maar geeft ook inzicht in het proces. Dat er veel handwerk komt kijken bij de productie zagen we al in eerdere video's. Ook het insperen en repareren van objectieven is een zeer vakkundig proces, waar veel zorg en aandacht aan wordt besteed.

Hoofdstuk III

Het is de derde keer dat Sigma een kijkje achter de schermen geeft. In 2012 kregen we voor het eerst een blik achter de schermen. Begin 2014 volgde het tweede hoofdstuk, met meer beelden uit de fabriek en de prachtige omgeving van Aizu, Japan.