MustSee: Luxemburg met de Sigma 24-105mm f/4 DG OS HSM

jesse kraal 1613 0
Sigma Benelux ziet voor haar nieuwe 24-105mm f/4 DG OS HSM Art niet alleen fotografen als doelgroep, ook filmers zouden het objectief op hun verlanglijst moeten zetten. Om dat te bewerkstelligen hebben ze een filmcrew naar Luxemburg gestuurd voor een fraaie demofilm.

Een Canon EOS C100, een Blackmagic Cinema Camera en een Sigma 24-105mm f/4 DG OS HSM, dat is alles wat gebruikt is om onderstaande demofilm te schieten. Importeur Sigma Benelux heeft een filmcrew een dagje shots laten maken in de hoofdstad van Luxemburg om de diversiteit van het objectief te laten zien. Het resultaat is een video die ook in de smaak viel bij de premier van Luxemburg, hij deelde hem op zijn eigen Facebookpagina.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse