MustSee: Lake of Dreams

MustSee: Lake of Dreams

Marina Smits 2043 1
Lake of Dreams is een spectaculaire video, gemaakt tijdens Burning Man. Het is geen standaardfilmpje waarin te zien is hoe het festival verloopt. De combinatie van time-lapse met filmbeelden levert een prachtig resultaat op.

Meer dan twintig jaar na het ontstaan van Burning Man is deze jaarlijkse samenkomst uitgegroeid tot een enorm festival, bekend over de hele wereld. Bezoekers verkeren in een grote roes van muziek, kunst, vrije liefde en zelfexpressie. Het festival dankt zijn naam aan het absolute hoogtepunt, waar gedurende zeven dagen naartoe wordt gefeest; het verbranden van een metershoge pop, de 'Burning Man'.

Roy 'Two Thousand' was in 2013 aanwezig op Burning Man, met onderstaande video als resultaat. Het is een combinatie van time-lapse en gewone filmbeeld. Hiervoor gebruikte Roy verschillende Canon-spiegelreflexcamera's, gecombineerd met diverse objectieven. De AF-S Nikkor 17-35mm f/2.8 en de Samyang 24mm T1.5 gebruikte hij het meest, lezen we in de reacties onder de video.

afbeelding van venomi01

Canon camera's en dan o.a. de Nikkor (Nikon) lens het meest gebruiken?...volgens mij wringt er dan iets. Wel mooie beelden.