MustSee: Holland - Natuur in de Delta (trailer)

MustSee: Holland - Natuur in de Delta (trailer)

Julian 1885 2
Na het enorme succes van De Nieuwe Wildernis is er een tweede film op komst. Holland - Natuur in de Delta, draait vanaf 24 september in de bioscoop. Om je alvast enthousiast te maken presenteren de makers een trailer van ruim twee minuten met prachtige beelden.

In 2013 verscheen De Nieuwe Wildernis. De natuurfilm over De Oostvaardersplassen werd een grandioos succes. 750.000 mensen zagen de film, die een Gouden Kalf won, in de bioscoop. In 2014 begonnen de makers met een vervolg.

De nieuwe film focust niet op één gebied, in Holland - Natuur in Delta, staat de rijke natuur van het deltagebied centraal. Aan de hand van vijf 'hoofdrolspelers', de bever, de zeearend, het stekelbaarsje, het pimpernelblauwtje en de haas, laten de filmmakers zien wat voor land Nederland eigenlijk is.

Vanaf 24 september draait de film in de bioscoop. Na diverse teasers en achter-de-schermen-beelden is nu de officiële trailer vrijgegeven. Het voorproefje van twee minuten belooft veel goeds.

Wil je meer weten over de totstandkoming van de nieuwe film? In de komende editie lees je een uitgebreid interview met producer André Janse. DIGIFOTO Pro 2.2015 ligt vanaf 6 juli in de winkels.

afbeelding van Toos Okkerman

Deze film: Holland Natuur in Delta, ga ik zeker bekijken!

afbeelding van Peter Kassenberg

Fantastische beelden , echt grote klasse, ik hoop zeker deze mooie film te kunnen zien.