MustSee: Hoe McDonalds foto's van hamburgers maakt

jesse kraal 5149 0
Dikke kans dat het je wel eens overkomt: in een hongerige bui stap je de dichtstbijzijnde Mac binnen en je bestelt zo'n overheerlijke burger. Althans, zo ziet je vette hap er op het plaatje uit. In werkelijkheid blijkt het om een klef broodje te gaan. In deze video zie je hoe McDonalds hamburgers aantrekkelijk op de foto zet.

McDonalds Canada staat open voor vragen en de vraag waarom de burgers er op de foto zoveel lekkerder uitzien, dan de broodjes die je in je handen krijgt, is dan ook snel gesteld. In een video geeft McDonalds het antwoord: er wordt aardig wat gepriegeld en gephotoshopt om tot een mooi resultaat te komen. In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, wordt er wel degelijk echt eten gebruikt voor je burger. De kans dat er bij de dichtstbijzijnde McDrive ook zoveel aandacht aan de bereiding van je hamburger wordt gegeven lijkt echter nihil.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse