Boundaries - Harley Weir

MustSee: Harley Weir in Foam

Fabienne Keijzer 1767 0
Foam presenteert de eerste solotentoonstelling van Harley Weir. Van 2 december 2016 tot en met 19 februari 2017 is Boundaries te zien. Weir vindt schoonheid in het alledaagse en heeft een opmerkelijk oog voor detail. Een echte must-see.

Boundaries - Harley Weir 

Harley Weir (1988) studeerde in 2010 af aan Central Saint Martins in Londen in de studierichting Beeldende Kunst. Ze portretteert intrigerende persoonlijkheden op zeer intuïtieve wijze en is niet bang om af en toe de grens op te zoeken. Haar lichamelijke composities bevatten kunsthistorische referenties. Boundaries is de eerste solotentoonstelling van Weir. Naast haar persoonlijke werk doet ze ook regelmatig opdrachten voor AnOther Magazine, i-D Magazine, Dazed & Confused en heeft ze campagnes gedaan voor modehuizen Maison Martin Margiela en Calvin Klein.
Harley Weir Foam
Baron Magazine, 2013 © Harley Weir

 

Analoge 

Harley Weir fotografeert uitsluitend met een analoge camera. Alle beelden uit Boundaries zijn dan ook met de hand vervaardigd. De tentoonstelling is van 2 december 2016 tot en met 19 februari te zien in Foam.

Harley Weir Foam
i-D Magazine Fall, 2015 © Harley Weir

 

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne