MustSee: GoPro Hero4 - The Adventure of Life in 4K

MustSee: GoPro Hero4 - The Adventure of Life in 4K

Jooshua Franssen 1900 0
GoPro kondigt nieuwe actioncams aan. Om de komst van de Hero4 te vieren is een spectaculaire video gemaakt waarin de kunsten van het topmodel, de GoPro Hero4 Black, vertoond worden. De nieuwe high-end-actioncam filmt in 4K-resolutie met maximaal 30 fps.

Vorige week lekten er details en foto's uit van de nieuwe GoPro Hero4-camera's, nu heeft de fabrikant de nieuwe line-up officieel geïntroduceerd. Vanaf 5 oktober liggen de nieuwe actioncams in de winkels.

4K Launchtrailer

Bij de lancering van de nieuwe GoPro Hero4-serie hoort uiteraard ook een spectaculair filmpje. Een speerpunt van het topmodel, de GoPro Hero4 Black, is filmen in 4K-resolutie met maximaal 30 beelden per seconden. Het topmodel van de vorige generatie GoPro's kon ook al in 4K-filmen maar bleef op 15 fps steken. Om de kunsten van het nieuwe model te tonen heeft GoPro een spectaculaire video gemaakt.

Prijs en beschikbaarheid

De GoPro Hero4 verschijnt 5 oktober op de markt. De GoPro Hero4 Black krijgt een adviesprijs van 479 euro, de Hero4 Silver met ingebouwd touchscreen kost 379 euro.

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua