MustSee: 'Everybody gets a camera!'

jesse kraal 1874 0
Ze moeten bij Olympus gehoopt hebben op Oprah-achtige taferelen toen ze ruim duizend passagiers van JetBlue een Olympus E-PM1 cadeau gaven. We zien een hoop blije mensen maar de hysterie blijft uit.

Het is misschien wel het meest herhaalde Oprah-fragment: heel de zaal krijgt een nieuwe auto terwijl Oprah tientallen keren roept 'You get a car, you get a car, everybody gets a car!' Olympus hoopte misschien op een zelfde reactie toen zij ruim duizend passagiers van JetBlue een goodybag overhandigden met daarin een Olympus Pen Mini.

Schreeuwende en hyperventilerende huisvrouwen zijn in het filmpje niet te zien, toch lijkt iedereen blij met zijn nieuwe camera. De geluksvogels werden gevraagd om ten minste twintig foto's te uploaden naar een speciale website. Op die site vind je ook meer informatie over de fotografen, de camera en het 'PEN Ready'-project

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse