MustSee: Erwin Olaf fotografeert Anouk

EleniHoefsloot 5757 0
Erwin Olaf heeft zangeres Anouk gefotografeerd voor het aprilnummer van de Nederlandse Vogue. Erwin Olaf en Anouk hoopten al langer op een samenwerking, door volle agenda's kwam het er nooit van. Neem met dit filmpje een kijkje achter de schermen bij de fotoshoot.

Het is voor Erwin Olaf de eerste keer dat hij Anouk op de foto zet. In het filmpje vertelt hij dat ze al langere tijd het idee hadden om samen te werken, maar door drukke agenda's is het er nooit van gekomen. Voor de Vogue is het nu toch gelukt een afspraak te maken. Anouk is blij met de samenwerking. 'Hij is te gek. Het is nooit een droom geweest om in de Vogue te komen, maar als je het dan doet, doe het dan goed.'

De foto's van Erwin Olaf zijn in het aprilnummer van Vogue te zien, dat nu in de winkels ligt. Het blad bestaat in Nederland precies een jaar.

Songfestival

Anouk gaat op het Eurovisiesongfestival 2013 Nederland vertegenwoordigen in Zweden. Op 14 mei vindt de eerste halve finale plaats. Ze zal te horen zijn met het liedje 'Birds'.

afbeelding van EleniHoefsloot

Eleni Hoefsloot | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Eleni