Mustsee: een vlijmscherp zwaard met GoPro

Mustsee: een vlijmscherp zwaard met GoPro

Nadja Geskus 298 0
Fruit Ninja was een razend populairs spel waarbij je fruit door midden moet snijden door met je vinger over het scherm te vegen. Sam en Niko besloten Fruit Ninja een stapje verder te brengen en plaatsten een GoPro op een echt zwaard.

Fruit Ninja

Fruit Ninja is een spelletje wat ontwikkeld is door Halfbrick Studios. In het spel wordt fruit in de lucht gegooid. Jouw doel is om het fruit doormidden te snijden, door met je vinger over het touchscreen te vegen. Het is een vrij simpele game, maar juist daardoor ook razend populair geworden in korte tijd.

Echte Fruit Ninja met GoPro op zwaard

GoPro op zwaard

Het YouTube-kanaal Sam en Niko heeft bijzonder leuke video’s uitgebracht waarbij een GoPro ergens op bevestigd wordt. Ditmaal creëerden ze een soort real-life Fruit Ninja. Zse zijn benieuwd hoe het er uit ziet als een mes door een hoofd zou snijden. Hoewel het idee misschien wat vreemd is, is de uitwerking erg leuk gedaan! De video duurt zo’n tien minuten, gezien ze ook de hele weg naar het resultaat toe laten zien. Indien je de voorbereidingen van de video wilt overslaan, kun je gelijk doorspoelen naar 04:50 en het zwaard in actie zien. Aan het einde van de video zijn ook nog een paar prachtige beelden van hoe het zwaard door een aantal watermeloenen hoofden heen snijdt.

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja