MustSee: Canon maakt Mercedes onzichtbaar

MustSee: Canon maakt Mercedes onzichtbaar

jesse kraal 2199 1
Wat kun je doen met een Mercedes-Benz B-Klasse, een Canon 5D Mark II en een hoop ledjes? Nou, je auto onzichtbaar maken. Toegegeven, het werkt maar vanaf een kant en dan alleen als je er goed voorstaat. Een orginaliteitsprijs verdient het wel, ook levert het een leuk filmpje op.

Mercedes-Benz is trots op haar conceptauto met waterstofaandrijving en noemt de auto 'onzichtbaar voor het milieu'. Om die boodschap uit te dragen, hebben ze de linkerzijde van de auto volgehangen met ledpanelen, aan de andere kant van de auto is een Canon 5D Mark II met 16-35mm f/2.8L bevestigt. Door het juiste brandpunt te kiezen, lijkt de auto te verdwijnen in zijn omgeving. Een leuke en originele toepassing van fotografie.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van daftimon

heel mooi gedaan, maar is wel al eens gemaakt geweest door de mannen van top gear. Hoewel deze versie beter is uitgevoerd kwam top gear wel met het idee, originaliteitsprijs zal dan toch naar hen moeten gaan ;)