MustSee: Canon 5D Mark III muziekvideo

sanne 2041 0
Het was aan het productieteam van het Franse Victorimage om in een paar uur tijd een testvideo te maken met de fonkelnieuwe Canon 5D Mark III. Het resultaat is een muziekvideo, opgenomen in de straten van Parijs.

Dit filmpje werd in het korte tijdsbestek van drie uur opgenomen. Een snelle test dus. Het resultaat is een muziekclip van Justyna KELLEY & Paul Freeman die deze maand met een nieuw album komen.

De video geeft een kleine impressie van wat de nieuwe camera allemaal kan: haarscherp filmen vanuit een door de stad razend voertuig bijvoorbeeld of filmen met een spectaculair hoog iso-waarden.

Apparatuur

De makers hebben gefilmd met de volgende Canon-objectieven: EF 100-400mm, f/4.5-5.6L IS USM met 2x extender, een Canon EF 50mm f/1.2 en de EF 16-f/35mm, 2.8L II USM.

afbeelding van sanne

Sanne Ruhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor DIGIFOTO Pro. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen van Sanne