MustSee: Aston Martin Cygnet en Zagato

Julian 1861 0
Aston Martin is bekend van tot de verbeelding sprekende supersportwagens. De Cygnet valt niet bepaald in deze categorie; Het kleine autootje is een afgeleide van de zuinige Toyota IQ. Marcus Waterloo maakte met zijn Canon 5D Mark II en 7D een sfeervolle promotiefilm in Hong Kong.

Aston Martin is niet opeens een nieuwe weg ingeslagen door met de Cygnet op de proppen te komen. Het is een creatieve truc om aan de nieuwste emissie-eisen van de Europese Unie te voldoen. Goedkoop is het kleine autootje overigens niet, je mag er zo'n 34.000 euro voor neertellen.

Genoeg over auto's, we schotelen je dit filmpje natuurlijk voor omwille van de gebruikte techniek. Marcus Waterloo schoot de video met een Canon 5D Mark II en een EOS 7D. Miljoenenstad Hong Kong vormt het sfeervolle decor.

Aston Martin Zagato

Ben je meer geinteresseerd in brute paardenkracht? Dan hebben we nog een filmpje van dezelfde maker voor je in de aanbieding. Hierin schittert de Aston Martin Zagato, die een 6-liter V12 met 517 paarden onder de kap heeft liggen.