MustSee: A Life Alone

MustSee: A Life Alone

jesse kraal 2262 3
Sinds videofuncties op dslr's verschenen, zijn er op onze website tal van filmpjes voorbijgekomen. Gek genoeg wordt er maar weinig fotografie en video gecombineerd. Maisie Crow doet dit op bijzonder fraaie wijze, in een indringend portret van een oude en eenzame man.

In A Life Alone zien we Tom, die na 63 jaar gelukkig getrouwd te zijn er nu alleen voor staat. De sterke combinatie van geluid, bewegend en stilstaand beeld geeft een indringende kijk in het moeilijke bestaan van de oude man. Laten we hopen dat de combinatie van creatieve geesten en filmende dslr's meer van dit moois gaat opleveren.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van wijnandschouten

Beautifulness & sadness hand in hand

afbeelding van vicberger

Ik twijfel tussen emotioneel pakkend en er net iets teveel over. De oude, huilende man misschien net iets te dik in de verf gezet. Maar wel mooi in beeld.

afbeelding van Ruud van der Lubben

Ik ben het met Bjorn's commentaar dus absoluut niet eens! Ik maak momenteel in mijn directe omgeving een vrijwel identiek geval mee, waarbij ikzelf vaak het klankbord ben waar de betrokkene tegenaan praat. Dit is zo vreselijk herkenbaar, en bovendien ook nog eens mooi, integer, en met gevoel voor detail weergegeven.