MustSee: 80 jaar Nikkor 'Special Movie'

jesse kraal 1486 1
80 Jaar Nikkor-objectieven, dus tijd voor een feestje. Nikon viert het onder andere met een fraaie video waarin je een kijkje krijgt in de fabrieken waar de Nikkors in elkaar worden geschroefd. Het is niet zo zeer een 'How it's made'-video, wel krijgen we een mooie sfeerimpressie uit de Nikon-fabriek.

Al tachtig jaar worden er Nikkor-objectieven gemaakt en dat wordt gevierd. Nikon doet dat onder andere met deze video, die je een kijkje gunt in de fabrieken waar de Nikkor-objectieven worden geassembleerd. In de video geen stap-voor-stap-uitleg van het productieproces, het is meer een sfeerimpressie. Nikon lijkt vooral te willen laten zien hoe belangrijk mensen nog zijn tijdens het productieproces, robots zien we amper in de video.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Anonymous

sigma heeft ook zoon irritant filmpje met een piano stemmer.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fdF3RG0DDYw#!
dan beter de drie van canon met ook nog iemand die zegt wat er gebeurd.
http://www.youtube.com/watch?v=MKNFW0YwDYw
http://www.youtube.com/watch?v=qzpt49qq6v4
en http://www.youtube.com/watch?v=6bQ3-DWh-rA