Must see: Dreamland fiets reclame

Must see: Dreamland fietsreclame met spectaculaire beelden

Nadja Geskus 382 0
Als je van fietsen houdt en van de meest prachtige beelden van landschappen, dan is dit zeker een must see voor jou! Deze fiets reclame toont de meest prachtige videobeelden en dronebeelden van een fietser in de meest fantastische landschappen. De landschappen lijken haast onaangetast door de mensheid, behalve dan door deze fietser.

Reclame

Hoewel dit toch echt een reclame video is, vergeet je dat al snel bij het kijken van de prachtige beelden. Het verhaal in de video, de landschappen en de beweging nemen je mee op een grote reis. Het filmwerk is werkelijk super. Zowel gewone videobeelden als videobeelden die door een drone zijn gemaakt, tonen de meest fantastische bergen, grotten, bossen en sneeuw- en ijslandschappen.

Dreamland

Het geheel is inderdaad een Dreamland. De verbazingwekkende luchtopnamen, de beweging en het geluid vormen een prachtig geheel. Voor deze video is duidelijk over elk beeld nagedacht. De beelden zijn geschoten op plaatsen als Hawaii, Brits Colombia en Alberta. Zeker een video die je een keer moet hebben gezien!

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja