Movember Fotoveiling voor goede doel

Julian 561 0
Donderdagavond 19 november organiseert Movember een fotoveiling in Amsterdam met werk van veertien Nederlandse fotografen. De opbrengst komt ten goede aan het Antoni van Leeuwenhoek Kanker Researchfonds.

Op 19 november is het Internationale Mannendag en is de snorrenactie van Movember net over de helft. Movember is een samenvoeging van moustache (snor) en november. Elk jaar roept de organisatie mannen wereldwijd op hun snor te laten staan tijdens de maand ‘movember’ en geld in te zamelen voor de strijd tegen prostaatkanker.

Dit jaar kun je ook je steentje bijdragen zonder je snor te laten staan. Veertien talentvolle Nederlandse fotografen doneerden een foto aan Movember. Deze veertien foto's worden op 19 november geveild bij het Sid Lee Collective in Amsterdam. Mannen in zilveren Speedo’s zullen de stukken laten zien en veilingmeester is Charin Singh uit Nieuw-Zeeland. Alle opbrengsten gaan naar het Antoni van Leeuwenhoek Kanker Researchfonds.

Deelnemende fotografen:

Anoek Steketee, Aukje Dekker, Cleo Campert, Danielle van Ark, Dirk-Jan Visser, Jasper Groen, Leon Hendrickx, Masha Osipova, Michiel Landeweerd, Rob Hornstra, Robert van Waarden, Roger Cremers, Roos de Bolster, Wouter Vandenbrink.

De foto's zijn te bekijken via de Movember Viewbook-site.