Moti Exposeert Jaap Scheeren, Coralie Vogelaar en Michael Wolf

Moti komt met nieuwe tentoonstellingen voor BredaPhoto

Redactie DIGIFO... 2037 0
Over twee dagen begint BredaPhoto. Het tweejaarlijkse fotofestival waarbij Breda volledig in het teken staat van fotografie. Ter ere van dit festival komt MOTI, het Museum Of The Image, in Breda met twee nieuwe tentoonstellingen.

Allereerst stelt het museum VRIJSTAAT MOTI  tentoon, waarin de journalistieke kracht van beeldcultuur wordt benadrukt. De Nederlandse kunstenaars Jaap Scheeren en Coralie Vogelaar verbeelden hun blik op de term ‘vrijstaat’ en bouwen in de museumzalen unieke fotografische, filmische en ruimtelijke installaties. Daarbij toont MOTI fotografisch werk van de Duitse fotograaf Michael Wolf in de tentoonstelling Michael Wolf: Informal Solutions.MOTILees ook: BredaPhoto -  Het aftellen is begonnen

MOTI

MOTI, oftewel het Museum of the Image in Breda is hét museum voor beeldcultuur. We leven vandaag de dag in een wereld waarin we worden overspoeld met allerlei beelden. MOTI stelt zich daarom continu de vraag: wat doe jij met beeld en wat doet beeld met jou? Via tentoonstellingen, symposia, publicaties en de vaste collectie richt MOTI zich op relevante ontwikkelingen binnen de beeldcultuur op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Hierdoor is het museum een creatieve ontmoetingsplek voor kunstenaars en beeldmakers van nu. MOTI hoopt in het museum jong en oud kennis te laten maken met het fenomeen beeldcultuur.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van BredaPhoto, of de website van MOTI

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie