Mooie bruidsfoto's met een Fujifilm X-Pro2

Mooie bruidsfoto's met een Fujifilm X-Pro2

Nadja Geskus 1466 0
Verstokte DSLR-gebruikers zijn soms nog wat wantrouwend over spiegelloze camera’s. Misschien worden ze overtuigd door de foto's van Kevin Mullins, die een bruiloft fotografeerde met een Fujifilm X-Pro2.

Kevin Mullins

Kevin Mullins is een Britse bruiloft fotojournalist en sociale documentair fotograaf. ‘Ik ben een vader, een echtgenoot, een broer van een ex-rugbyspeler en een enorme Johnny Cash fan,’ vertelt Kevin op zijn website.

Bruiloften fotograferen met een spiegelloze camera

Stop motion

In oktober publiceerde Kevin Mullins een korte stop motion video van een Franse bruiloft. De hele bruiloft werd geschoten met twee Fujifilm X-Pro2 camera's. Ook zijn de foto’s volledig onbewerkt, zodat je precies kunt zien wat de camera kan. Kevin ving een aantal prachtige momenten en sommige foto’s zien er dan ook uit alsof het stills van een film zijn. Er zitten ook wat gewone foto’s bij, maar bij 4000 foto’s is het dan ook lastig om ze allemaal perfect te schieten! Het echtpaar kreeg in elk geval een prachtige fotoreportage mee naar huis. 

Het kan zijn dat de kwaliteit van deze video laag staat, waardoor het beeld korrelig wordt. Je kunt deze rechtsonder in de video aanpassen.

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja