Strak, groots en verrassend kleurrijk

Moderne Aziatische architectuur van Peter Stewart

Redactie DIGIFO... 1691 0
Veel mensen denken bij Azië misschien nog aan kleine drukke straatjes, huizen van bamboe en veel jungle, maar niets is minder waar. Azië is het continent met de snelst groeiende stedelijke bevolking ter wereld. Peter Stewart reist heel Azië rond en zet daar de indrukwekkende moderne architectuur op de foto.

Volgens een VN-rapport uit 2015 leeft in 2018 meer dan de helft van de bevolking van Azië en de Aziatisch- Pacifische regio in steden. Al deze mensen moeten natuurlijk ergens wonen, dus de steden in deze regio groeien de laatste jaren als kool. Peter Stewart bezoekt allerlei megasteden in zuidoost Azië en fotografeert daar de nieuwe strakke gebouwen.Peter StewartPeter StewartPeter StewartModerne Aziatische architectuur van Peter StewartPeter StewartPeter StewartPeter StewartPeter StewartLees ook: Berlin Interiors – Thibaud Poirier

Peter Stewart

Peter Stewart is een reisfotograaf met een zwak voor Aziatische landen. Stewart is van oorsprong een Australiër, maar heeft de helft van zijn leven in Engeland gewoond. Als twintiger besloot hij terug naar Australië te verhuizen, maar al sinds 2014 leidt hij een nomadisch bestaan met Hong Kong als uitvalsbasis.

Kijk voor meer foto's en meer informatie op de website, de facebookpagina en het Instagramaccount van Peter Stewart.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie