ModelBs - Tinderachtige app voor fotografen en modellen

ModelBs - Tinderachtige app voor fotografen en modellen

Nadja Geskus 1487 0
Je bekijkt het werk van iemand en kan gelijk aangeven of je wilt samenwerken. Ideaal toch? Troy Akin ontwierp een soort Tinderachtige app voor fotografen en modellen, maar ModelBs is alleen voor zaken. Veeg naar links of naar rechts en vind de ideale match!

ModelBs

Het idee van ModelBs is exact hetzelfde als Tinder. Je ziet elkaars profiel, veegt naar links als je niet geïnteresseerd bent en naar rechts als je wilt samenwerken. Het enige verschil is dat dit niet gaat over relaties, maar over een zakelijke overeenkomst tussen een model en een fotograaf. Wanneer je een match krijgt met iemand, kun je praten over een locatie en tijdstip voor jullie shoot!

De app is niet alleen bedoeld voor een match tussen model en fotograaf. Als je iemand zoekt om jouw mooie momenten vast te leggen, zoals jouw bruiloft of je pasgeboren baby, kun je ook op zoek naar een fotograaf die dit voor jou wil doen. Via ModelBs kun je gemakkelijk met anderen in contact komen en jouw opdracht werkelijk maken.

ModelBs - Tinderachtige app voor fotografen en modellen

Informatie

Hoewel de app zelf gratis te downloaden zal zijn, zijn er extra functies mogelijk die wel betaald moeten worden. Tevens is de app bedoeld om contacten op tfp basis op te doen. Indien je een fee vraagt voor je werk, zal de app 10% van het bedrag als vergoeding innemen, omdat de app fungeert als tussenpersoon. Het project staat nu nog op Kickstarter, wanneer je geïntersseerd bent in het idee kun je het hier ondersteunen.

Lees ook: Tinder-app voor fotografen

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja