Mobiele studio's voor thuis en onderweg

jesse kraal 2792 3
My Pocket Studio is een nieuw Frans merk van compacte, draagbare studio's. De studiotenten zijn er in verschillende maten en zijn verkrijgbaar als set met lampen en statieven of als losse opnametent.

De opnametenten van My Pocket Studio zijn geschikt voor product-, stilleven- en portretfotografie. De compacte studio's en meegelverde lampset moeten je in staat stellen snel en eenvoudig representatieve foto's te maken.

De opnametenten hebben zijn vierkant van vorm en komen in vijf maten variƫrend van 40 centimeter tot 210 centimeter. De laatste is dan ook geschikt om mensen of grote voorwerpen in te plaatsen.

De tenten komen inclusief achtergronden in de kleuren zwart, blauw, rood en grijs. Voor de sets inclusief de lampen en statieven beginnen de adviesprijzen volgens importeur Degreef en Partner bij 99 euro voor de variant van 40 kubieke centimeter. De grootste variant kost als set 999 euro.

My Pocket Studio

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Robert Spanjaard

De maten kloppen niet. Probeer maar eens een mens in een hokje van 6x6x6 cm te plaatsen.

afbeelding van jesse kraal

Je hebt helemaal gelijk, bedankt!

afbeelding van Taalpurist

"De compacte studio's en meegelverde lampset"
meegeleverde

"De opnametenten hebben zijn vierkant van vorm"