Indrukwekkende video van een mistig Polen

Miron Bogacki maakt mooie video met zelfgemaakte drone

Redactie DIGIFO... 1795 0
Veel drones bevatten tegenwoordig een kleine camera of bieden de mogelijkheid om een actioncam te bevestigen. Wil je beelden maken met een grote spiegelreflexcamera, dan wordt het wat lastiger. Omdat Miron Bogacki beelden wilde maken met een Canon EOS 5D Mark III, besloot hij zelf een drone te maken. Daarmee heeft hij deze indrukwekkende video gemaakt.

Bogacki begon vijf jaar geleden met het maken van drones en heeft nu vier octocopters in zijn bezit. Het is altijd zijn doel geweest om een drone te maken die groot genoeg was om een fullframe spiegelreflexcamera te kunnen dragen

Lees ook: Daniel Riley maakt video met felste zaklamp ter wereld op een drone

 

Miron Bogacki

Miron Bogacki is een Poolse fotograaf die altijd interesse heeft gehad in aerial fotografie. In het begin van zijn carriére maakte hij foto's door middel van grote ballonnen, vliegtuigen en vliegers, maar tegenwoordig vliegt hij regelmatig met één van zijn vier drones.

Door de strenge eisen die hij aan zijn drones stelt, geeft hij zichzelf wel aardig wat uitdagingen. Door het grote gewicht van de drones heeft hij enorme batterijen nodig. Voor een vlucht van vijftien minuten gebruikt hij een accu die op zichzelf al drie kilo weegt. Door zijn voorliefde voor vliegen op onbewoonde locaties, ver weg van wegen en steden, resulteert dit in lange wandelingen met enorme zware tassen.

Voor meer werk van Miron Bogacki kun je kijken op zijn website

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie