MIOPS Mobile maakt van smartphone een krachtige trigger

MIOPS Mobile maakt van smartphone een krachtige trigger

Nadja Geskus 3466 0
MIOPS Mobile verandert je smartphone in "’s werelds meest veelzijdige camera trigger". De hardware van je smartphone wordt namelijk gebruikt om de trigger nog krachtiger te maken. Beweging, trillingen, geluid en nog meer kan ervoor zorgen dat jij op afstand een foto kunt maken. Simpeler kan het bijna niet worden gemaakt!

MIOPS Mobile

Via Bluetooth 4.0 maakt de MIOPS Mobile app op je smartphone verbinding met de trigger. Er zijn verschillende mogelijkheden om de camera vervolgens te activeren. Zo kun je de trigger af laten gaan door middel van beweging. De camera op je smartphone detecteert beweging en geeft dit signaal vervolgens door. Ook kan je de trigger activeren door middel van geluid, trillingen, tijd en meer! Nooit was het zo makkelijk om de camera af te laten gaan als jij een duik in het zwembad wilt nemen, als je een dunk wilt maken op een basketbalveld, of als je gaat kijken naar een prachtige vuurwerkshow en je wilt niets missen!

Het nadeel is wel dat je de trigger alleen kunt gebruiken als je een smartphone bij de hand hebt. Maar zeg nou zelf, wanneer is de laatste keer geweest dat jij geen smartphone op zak had?

MIOPS Mobile maakt van smartphone een krachtige trigger

Kickstarter

Via Kickstarter wordt geprobeerd om dit project te realiseren. Met nog 38 dagen te gaan, zitten ze al op één vijfde van het totale bedrag van $50.000,-. Het is al mogelijk om de MIOPS Mobile te preorderen via een early bird pakket. $70,- leg je neer voor een trigger en een camera kabel of je kunt de Full-Pack Trigger aanschaffen voor $100,-.

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja