MiNT onthult de SLR670-S Noir

MiNT onthult de SLR670-S Noir

Nadja Geskus 1452 0
Als je een liefhebber bent van Polaroid camera’s, dan is de SLR670-S Noir zeker de moeite waard om eens te bekijken! MiNT onthulde de speciale editie gekleed in zwart en goud.

MiNT

De nieuwste creatie van MiNT is een ware toevoeging aan de Polaroid wereld. De leverancier onthulde de nieuwe, speciale editie SLR670-S Noir, een Polaroid SX-70 gekleed in zwart en goud en een upgrade die zorgt voor meer controle bij het nemen van foto’s. De camera werd gemaakt om een mijlpaal van het bedrijf te vieren.

MiNT onthult de SLR670-S Noir

SLR670-S Noir

In tegenstelling tot een traditionele SX-70, zijn de SLR670-S Noir camera’s in geweldige conditie en worden compleet geleverd met een gloednieuw moederbord en "elektrische oog", welke zorgt voor een automatische belichting. Het is mogelijk om de sluitertijd tot 1/2000ste handmatig te regelen en er zijn twee automatische modi, A100 en A600, voor het gebruik van lage en hoge ISO-film zonder dat je de belichting hoeft te berekenen.

MiNT onthult de SLR670-S Noir

De SLR670-S Noir is helaas niet goedkoop. Deze limited edition Polaroid camera’s gaan weg voor $ 675, daar komt nog het geld voor de films bij. Voor meer informatie over de SLR670-S Noir kun je een kijkje nemen op de website van MiNT.

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja