MindShift introduceert de nieuwe PhotoCross outdoor slingtassen

MindShift introduceert de nieuwe PhotoCross outdoor slingtassen

Sabine Vollebregt 462 0
MindShift kondigt een nieuwe tassenlijn voor outdoor liefhebbers aan. Met zijn robuuste materialen en doordacht ontwerp, beschermen de nieuwe Mindshift Gear PhotoCross slingtassen de apparatuur van elke fotograaf bij iedere fototrip onder de meest erbarmelijke omstandigheden.

Deze nieuwe slingtassen zijn comfortabel bij het klauteren en er is een makkelijke rotatie voor een snelle toegang tot de fotoapparatuur, waardoor je geen moment hoeft te missen. De PhotoCross tassen zijn voorzien van weerbestendige ritsen en gemaakt van slijtvaste materialen. Daarnaast hebben ze een draagsysteem voor een statief of jas.

De Mindshift PhotoCross is leverbaar in twee formaten en kleuren, met fel oranje of steenkool grijze accenten. In de  PhotoCross 10 past een DSLR, zonder grip, met één of twee objectieven plus een 10” tablet, of een mirrorless camerabody en drie tot vijf objectieven, plus een 10” tablet. In de PhotoCross 13 past past een DSLR, zonder grip, met twee tot vier objectieven, inclusief een 70–200mm f/2.8 en bijvoorbeeld een 13” Macbook.

Kenmerken

Volgens MindShift Gear’s CEO en hoofddesigner Murdoch, is de bodem gemaakt van beschermend waterafstond zijldoek in combinatie met een naar het lichaam vormend ontwerp. Deze tas beschikt ook over een Luchtdoorlatend 320G “air-mesh” rugpaneel, wat de rug koel houdt tijdens lange outdoor dagen. De naadloze regenhoes zorgt ervoor dat jouw apparatuur tijdens een hoosbui toch beschermd wordt. Alle uitwendige materialen zijn behandeld met een duurzame waterafstotende coating. Hierdoor ontstaat er bescherming en comfort in één.

De adviesverkoopprijs

De adviesverkooprijs voor de PhotoCross 10 van MindShift bedraagt € 129,95 en voor de PhotoCross 13 betaal je € 149,95.