Metz Mecablitz M400

Metz introduceert de Mecablitz M400

Fabienne Keijzer 1998 1
Als je op zoek bent naar een compacte flitser met veel kracht dan ben je bij Metz aan het juiste adres. Het bedrijf introduceert de nieuwe Metz Mecablitz M400, een flitser die ruim 30 procent compacter is dan vergelijkbare modellen, maar wel net zo krachtig.

Metz Mecablitz M400 

De nieuwe Metz Mecablitz M400 flitser is een zeer compacte krachtige flitser. Ideaal voor zowel foto- als videografen, de flitser heeft namelijk een fijne LED-videolamp. De flitser is licht en klein en is zeer geschikt voor het gebruik op compacte systeemcamera’s. De Metz M400 heeft een richtgetal van 40 bij een ISO-waarde van 100. Ook is het mogelijk om draadloos TTL en met HSS te werken. Op de flitser zit ook een USB-aansluiting waarmee je gemakkelijk firmware kunt installeren via de computer.  

Metz Mecablitz M400

Beschikbaarheid en prijs

De Metz Mecablitz M400 is vanaf eind september beschikbaar voor Canon, Nikon en Sony camera's. Het bedrijf komt later met versies voor Olympus, Panasonic, Leica (MFT), Pentax en Fujifilm. De flitser kost 249 euro. Kijk voor meer informatie op de website van Metz. 

 

DIGIFOTO & Photokina 2016

DIGIFOTO is aanwezig in Keulen met een groot redactie team bestaande uit fotografen, journalisten en een video team. Lees hier alles over Photokina 2016 en volg Facebook, Twitter, Instagram & Google+ voor het laatste nieuws!

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne

afbeelding van Fietstra

Lijkt erg een kopie van Nissin i40. Die is nog €50 goedkoper ook.