Met de Broncolor Siros L flitsen op 2300 meter hoogte

Met de Broncolor Siros L flitsen op 2300 meter hoogte

Jasper van Bladel 500 0
Een hooggebergte is normaal gezien geen plek om met een flitsset te werken, maar met de Siros L van Broncolor kan dat prima. Het bewijs zien we in deze video, waarin fotograaf Sandro Baebler op 2300 meter hoogte een shoot doet met flits, Malamutes en model.

Een krachtige flitsset wordt vaak in een studio-omgeving gebruikt omdat je er niet gemakkelijk mee op reis gaat en omdat veel zware flitsers ook afhankelijk zijn van het stroomnet. Hoog in de bergen fotograferen wordt dan al snel erg moeilijk. Met de Siros L van Broncolor heb je dat probleem echter niet, doordat deze werkt met een herlaadbare accu die honderden flitsen meegaat.

2300 meter

De Siros L is dus een perfecte metgezel voor de veeleisende fotograaf die op voor normale flitssets onmogelijke locaties werkt. Sandro Baebler is zo’n fotograaf en in onderstaande video zien we hem tijdens een shoot hoog in de bergen. Op 2300 meter hoogte maakt hij foto’s van een stel sledehonden, Alaska-Malamutes om precies te zijn. Met de Siros L weet hij de foto’s een prachtige sfeer en een fraai karakter mee te geven, iets dat anders onmogelijk zou zijn op deze ijzige locatie.

Meer info over Broncolor: Transcontinenta

 

 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper