Met CNN-reporter Richard Quest op zoek naar de perfecte foto

Redactie 428 0
Aanstaande zaterdag en zondag zend CNN het programma "Quest for the perfect photo" uit, waarin reporter Richard Quest op zoek gaat naar het geheim achter de

Magnum
Fotografen van het agentschap Magnum Photos voorzagen (en voorzien) de wereld van iconische foto's. Richard Quest gaat op zoek naar het antwoord op de vraag wat je nodig hebt om deel uit te maken van deze elite. Hij ontmoet Steve McCurry, de fotograaf die het wereldberoemde portret maakte van het Afghaanse meisje, voor National Geography. Ook praat Quest in Delhi met Raghu Rai, een legendarische magnumfotograaf uit India.

Verder ontmoet Richard Quest babyfotografe Anne Geddes, fashion- en portretfotograaf Patrick Demarchelier en fotografeert hij samen met 'onze eigen' Frans Lanting zeeolifanten in San Francisco. Ook de paparazzi is vertegenwoordigd: Darren Lyons weet als geen ander hoe deze wereld in elkaar steekt. Hij begon als paparazzifotograaf maar werd later zelf beroemd.

Uitzending
"Quest for the perfect photo" is zaterdag 23 februari om 08.00 16.00 en 21.00, en zondag 24 februari om 08.00 enĀ 21.00 Nederlandse tijd te zien op CNN.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie