Meet & Greet met deelnemende fotografen op BredaPhoto

Julian 1926 0
Op BredaPhoto 2014 is werk van meer dan vijftig topfotografen uit binnen- en buitenland te zien. Tijdens het eerste weekend (13 en 14 september) kun je veel van deze fotografen tegen het lijf lopen en vragen stellen. Op 13 september is er een Meet & Greet.

Op 11 september gaat BredaPhoto 2014 van start. Benieuwd naar het werk van de internationale fotografen en zou je ze ook wel even willen spreken? Zet dan het openingsweekend in je agenda. Op zaterdag 13 en zondag 14 september zijn veel van de deelnemende fotografen aanwezig op het festival.

Meet & Greet - Zaterdag 13 september - 13 tot 15 uur

Op 13 september wordt er een Neet & Greet georganiseerd. Verschillende fotografen staan dan, herkenbaar aan een naamkaartje, bij hun werk op de buitenexposities in het Chassépark. Spreek ze gerust aan, ook de fotografen zijn benieuwd wat het publiek van hun werk vindt.

Een aantal fotografen die hebben toegezegd zijn: Tom Hunter (Engeland), Gregory Halpern (Verenigde Staten), Jos Jansen (Nederland), Gert Verbelen (België), Jakub Karwowski (Polen), Wiesje Peels (Nederland), Bert Danckaert (België) en Photographer Hal (japan).

De organisatie van het festival verwacht dat zo'n negentig procent van de ruim vijftig deelnemende fotografen aanwezig zal zijn op het eerste weekend van het fotofestival.

Foto © Tom Hunter
Foto © Tom Hunter

Foto © Gert Verbelen
Foto © Gert Verbelen

Foto © Photographer Hal
Foto © Photographer Hal